دانلود پروژه جداسازی محصولات طبیعی آبزی
جداسازی محصولات طبیعی آبزی
فهرست مطالب
پیشگفتار : ۳
۱-۱ : روش کلی مورد استفاده در HBOI : 9
2- جمع آوری و ذخیرة ارگانیسم های آبزی . ۱۱
۱-۲ ـ کنترل ارگانیسم های آبزی : ۱۱
۲-۲ :جمع آوری : ۱۳
۳-۲ : ذخیرة ارگانیسم های آبزی : ۱۹
۳- استخراج ۲۰
۱-۳ : بی مهرگان : ۲۰
۲-۳ : جلبک های بزرگ : ۲۲
۳-۳ – طرح روند مورد استفاده در آزمایشگاه .مؤلف در HBOI : 23
برنامه ریزی برای روش جداسازی : ۲۴
۱-۴ – طرح های تقسیم : ۲۵
۲ـ۴ : استخراج فاز جامد : ۲۷
۳ـ ۴ : بیولوتوگرافی : ۲۸
۵: کروماتوگرافی ستون : ۲۹
۱-۵ : کروماتوگرافی ستون خلاء : ۲۹
۲-۶ : خالص سازی ترکیبات محلول در آب : اثرات نمک : ۳۴
۳-۶ – پلی آمین ها : ۳۶
۸-۶ تولید میکروبی متابولیست های حاصل از بی مهرگان و گیاه : ۴۷
افزایش مقیاس جداسازی محصولات طبیعی ۵۴
۲-۳: پیشرفت در تحضیر جهت افزایش تیتر : ۶۲
۱-۲-۳- توسعة محیط : ۶۳
۲-۲-۳:طرح آزمایشگاه : ۶۵
۳-۲-۳ : بهینه سازی شرایط تخمیر کننده : ۶۹
۴-۲-۳ :توسعة مرحلة تخم : ۷۰
۴ـ اثر پردازش پایین رود : ۷۱
۱-۵ – داده های اولیه : ۷۳
۲-۵ – محصولات درون سلولی : ۷۴
۳-۵ : تولیدات خارج سلولی : ۷۶
۴-۵ : خالص سازی محصول : ۷۸
۶ خلاصة بحث : ۸۲
۱- دنبال کردن جداسازی محصولات طبیعی : ۸۳
استخراج بیشتر : ۸۴
۲-۲: شناسایی شیمیایی : ۸۵
۳-۲ : اسپکترومتری جرمی و Lc-Ms : ۸۶
۴-۲ : جداسازی کامل : ۸۶
۱-۴ : جهش یافته های بیوسنتزی : ۹۱
۱-۱-۴ : جهش یافته های بیوسنتزی پرادیمیسین : ۹۲
۳-۱-۴ : آنالوگ های تریکوتسین : ۹۳
۲-۴ : بازدارنده های آنزیم : ۹۴
۲-۵ : روش شناسی : ۹۷
۲-۲-۵: تحلیل محصولات بیوسنتز مستقیم : ۹۸
۳-۵ : بیوسنتز پیش ماده ای اسکوآلستاتین ها : ۹۹
۱-۳-۵: روش : ۱۰۲
۱-۴-۵ : A54745 : ۱۰۶
۲-۴-۵ : میتومایسین ها : ۱۰۶
۵-۴-۵: تغذیه پیش ماده های طبیعی : ۱۰۸
۶-۴-۵: هالوژناسیون : ۱۰۸
۶- تغییر شکل زیستی : ۱۰۹
۱-۱-۶ : چه چیز باید تغذیه شود: ۱۱۱
۲-۱-۶: ارگانیسم ها : ۱۱۲
۳-۱-۶: شرایط تغذیه : ۱۱۴
۴-۱-۶: عوامل دیگر : ۱۱۷
پیشگفتار :
اقیانوس ها در جهان بیش از ۷۰% سطح زمین را می پوشانند و دارای بیش از ۲۰۰۰۰۰ بی بهره و گونه های جلبکی هستند . این ارگانیسم ها در جوامع پیچیده و در ارتباط نزدیک با دیگر ارگانیسم ها زندگی می کنند . چه به صورت ارگانیسم های ماکرو ( مانند جلبک ، اسفنج ، نرم تنان پوشش دار و یا به صورت میکرو ( مانند باکتریهای غیررشته ای ، قارچ ها و آکتینوفایست ). بعضی از ارگانیسم ها مواد شیمیایی خود را از منابع غذایی به دست ‚ی آورند اگر چه مابقی آنها ترکیبات را دوباره سنتز می کنند . بعضی از ترکیبات ی توانند توسط میکرو ارگانیسم های مربوطه تولید شوند در حالی که مابقی آنها جهت تولید به یک ارتباط بین میزبان و میکرو ارگانیسم نیاز دارند . مواد شیمیایی یک نمونة خاص می توانند تحت تأثیر زیستگاه و عوامل فصلی و جغرافیایی باشد. در حقیقت منشاء واقعی بیوژنتیکی سنتز محصولات طبیعی آبزی ـ در جامعة این محصولات یک موضوع مورد بحث است.
به علت تنوع ارگانیسم های آبزی و زیستگاهها ، تولیدات آبزی طبیعی طبقات شیمیایی زیادی را احاطه می کنند ( مانند ترین ها ) شیمیکیمات ها ، پلی کتیو ها ، استوژنین ها ، پیتیدها، آلکالوئیدهای ساختارهای متفاوت و یک دامنه ای از ترکیبات بیوسنتز مخلوط ، در دهة گذشته به تنهایی ، ساختارهای بیش از ۵۰۰ محصول طبیعی دریایی به چاپ رسیده اند.
در بسیاری از موارد طبقة ترکیب موجود در ارگانیسم می تواند بر اساس طبقه بندی ارگانیسم منبع پیش بینی شود . متأسفانه حتی شناخت علم به طبقة ترکیب همیشه ما را در جهت تعیین یک ساز خالص سازی هدایت نمی کند . مجموعه هایی از محصولات طبیعی آبزی می توانند دارای چندین عامل شیمیایی باشند ( مانند oso3 – Na – Oac – och3 – oh ) . هرگونه تغییر در عامل می تواند تغییر اساسی در قطبیت ترکیبات ایجاد کند بنابراین روش مورد نیاز برای خاص سازی نیز تغییر خواهد یافت . به عنوان مثال نمونه های اسفنج ته دریایی با جنس Spomhosorites دارای آبیس ( ایندول ) آلکالوئید است. تاپستین ( طرح ۱ ) ، ساده ترین ترکیب این مجموعه میتواند با کروماتوگرافی هر ژل سیلیکا با استفاده از مخلوطهای ckcl3 - Meoh به عنوان شوینده ، خالص گردد . در الگاسیدین d ( طرح ۲ ) ک دارای یک زنجیرة جانبی . ۲- آمینو ایمیدازول است که خیلی قطبی تر است وبه کروماتوگرافی بر فاز ثابت فاز معکوس و شسشه شدن با مخلوطهای اسید استونیتریل ـ آب ـ تری فلوئرواستیک ( TFA ) نیاز دارد . دراین حالت علم به طبقة ارگانیسم می تواند در تعیین ساختار ترکیبات خالص کمک کند ولی در تعیین روش عالص سازی برای متابولیست قطبی تر که دارای یک عاملیت شمیایی غیر منتظره است کمکی نمی کند.
:: موضوعات مرتبط:
پروژه ها ,
,
:: برچسبها:
دانلود پروژه جداسازی محصولات طبیعی آبزی ,
:: بازدید از این مطلب : 846
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0